Catalogul tau de produse fashion
Aici gasesti 178017 produse din 24 magazine

Termeni si conditii couqet


Couqet.ro este denumirea comerciala a S.C. westmedia srl, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Tg-Mures, str. Ciucas nr. 7, judetul Mures, avand numar de ordine in Registrul Comertului J26/197/2003, cod unic de inregistrare fiscala RO15606197.

Couqet.ro este un motor de cautare de produse fashion, ofera utilizatorilor informatii despre diferite tipuri de produse (cum ar fi haine, incaltaminte, accesorii, etc.).

1. Scopul serviciilor

1.1. Aceste clauze si conditii sunt supuse unor schimbari ocazionale si se aplica tuturor serviciilor noastre, care sunt In mod direct sau indirect (prin terti) furnizate prin intermediul internetului, dispozitivelor mobile, prin e-mail sau prin telefon.

1.2. Prin utilizarea site-ul nostru, confirmati ca ati citit, Inteles si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate, precum si Politica de confidentialitate, inclusiv utilizarea Modulelor cookie.

2. Servicii si contracte

2.1. Pe site-ul couqet, aveti posibilitatea de a compara serviciile unor parti terte prin intermediul sistemului nostru.

2.2. couqet nu este furnizorul produselor comparate. Serviciul couqet include doar posibilitatea de a compara diverse produse oferite de catre parti terte.

2.3. Acest acord nu afecteaza alte acorduri facute Intre hoteluri si utilizatori.

3. Comunitatea couqet

3.1. Utilizatorii au posibilitatea de a se Inregistra In comunitatea couqet ( denumita In continuare "Comunitate"). Utilizatorii se pot Inregistra pe platforma si pot publica continut generat de ei Insisi; de asemenea acestia pot participa In mod activ la dezvoltarea platformelor. Utilizatorii neInregistrati pot citi continutul pe couqet In mod gratuit.

3.2. Un utilizator nu se poate Inregistra de mai multe ori In Comunitate. Utilizatorul este responsabil ca datelor personale Inregistrate sa fie corecte si complete. Modificarile datelor personale sunt anuntate imediat prin actualizarea profilului utilizatorului.

3.3. Utilizatorul este responsabil de confidentialitatea informatiilor propriului cont, In special de parola. De asemenea, utilizatorii sunt responsabili pentru folosirea contului In ceea ce priveste atat couqet cat si alte parti terte. Utilizatorul nu trebuie sa divulge aceste date pentru utilizarea de catre terti.

3.4. In cazul folosirii neautorizate ale serviciilor couqet, folosind gresit numele de utilizator si parola, utilizatorul Inregistrat trebuie sa anunte imediat couqet.

3.5. Prin participarea activa In cadrul comunitatii, utilizatorul Inregistrat poate colecta milele couqet prin diferite actiuni (de exemplu, crearea de descrieri). couqet plateste activitatile utilizatorilor Inregistrati In conformitate cu liniile directoare ale comunitatii actuale.

4. Protectie privata, Spam-Mail

4.1. Protectia datelor personale ale utilizatorului, este prioritatea nr. 1 pentru couqet. Ca atare, couqet face toate eforturile pentru a asigura respectarea protectiei datelor personale. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi Politica de confidentialitate.
couqet colecteaza, prelucreaza sau utilizeaza date dvs. personale, doar daca avem consimtamantul dvs. sau daca o prevedere legala ne permite colectarea, prelucrarea sau utilizarea datelor dvs. personale.

4.3. couqet colecteaza, prelucreaza sau utilizeaza astfel de date care sunt necesare pentru prestarea de servicii oferite de couqet si / sau utilizarea si functionarea site-ului / aplicatiilor.

4.4. In cazul In care utilizatorul a fost de acord sa primeasca informatii despre couqet In timpul Inregistrarii In comunitate sau In alt moment In timpul folosirii serviciilor couqet, utilizatorul va primi periodic informatii despre produs. Consimtamantul poate fi revocat In oricand printr-o comunicare scrisa sau prin e-mail. Consimtamantul de primire a email-urilor urmeaza dupa ce email-ul de confirmare de la couqet este trimis. Selectand link-ul din e-mail, veti fi Inregistrat pentru a primi newsletters.

5. Obligatiile utilizatorilor

5.1. Utilizatorul este responsabil pentru continutul (textelor, fotografiilor, opiniilor, link-urilor, etc.) pe care acesta Il adauga pe couqet. Utilizatorul confirma ca el/ea detine drepturile legale cu privire la continut, ca el/ea a publicat pe couqet si prin urmare, nu Incalca drepturile unei parti terte.

5.2. Utilizatorul garanteaza ca nu foloseste serviciile couqet pentru a crea continut care:

sunt publicitare dar sunt deghizate drept evaluari, nu au nicio legatura cu obiectul indicat, nu sunt obiective sau sunt In mod intentionat false, sunt imorale, pornografice, sau scandaloase, Incalca drepturile partii terte sau drepturile de autor, Incalca o lege In vigoare sau constituie un act penal, contin virusi sau alte programe care pot strica soft-uri sau hard-uri sau care pot afecta utilizarea unui calculator Intr-un mod nedorit, contin chestionare sau un lant de scrisori, are ca scop colectarea de date cu caracter personal de la alti utilizatori, In special pentru scopuri comerciale.

5.3. Utilizatorul garanteaza ca nu va utiliza programe sau functii pentru a genera automat afisari de pagini sau continut pe couqet.

5.4. In cazul In care exista o Incalcare a termenilor si conditiilor, couqet Isi rezerva dreptul de a elimina continut fara declaratie de motiv sau de a retine platile Incasate In comunitatea couqet si de a interzice permanent membri de pe couqet. Dreptul la urmarirea penala a actelor criminale ramane neafectat.

6. Terminare

couqet poate anula contul unui utilizator si sterge Inregistrarea acestuia In termen de o saptamana de la primirea notificarii pe email despre folosirea neadecvata a site-ului. De asemenea, utilizatorul Isi poate anula accesul si Inregistrarea In acelasi termen de preaviz.

Dreptul de anulare imediata, din motive Intemeiate, ramane neafectat.
7. Responsabilitate

7.1. couqet nu este responsabil pentru acuratetea, calitatea, caracterul complet, fiabilitatea si credibilitatea continutului furnizat de catre utilizatori si/sau site-uri de rezervari. In special, nu exista niciun sfat sau informatie de la couqet cu privire la selectarea cazarii.

7.2. Toate acordurile care apar prin acest serviciu sunt Intre utilizatorul couqet si site-ul extern respectiv, de contractare de rezervari. In special, couqet nu actioneaza In calitate de organizator sau drept agentie de turism. Termenii si conditiile organizatorului respectiv sau ale agentiei de calatorie respective se aplica exclusiv, In special In ceea ce priveste dreptul de anulare sau retragere. Site-ul respectiv de rezervari este contactul pentru prelucrarea rezervarilor si a platilor, precum si pentru Intrebari despre contract. couqet ramane neimplicat In astfel de acorduri contractuale, acorduri si plangeri Intre utilizatorul couqet si site-ul respectiv de rezervari.

7.3. couqet nu verifica acuratetea continutului Incarcat de site-urile de rezervari sau de catre membrii comunitatii. Acest continut este furnizat de catre site-urile de rezervari/comunitate pentru a fi publicat pe site-ul nostru, cu referire la hotelul respectiv. couqet nu are nicio influenta asupra acestor informatii (In special imagini, comentarii, opinii, etc). Publicarea de continut generat de utilizatori si rapoarte privind couqet nu reflecta opinia couqet, In special, couqet nu-l considera un continut propriu.

7.4. In special, hyperlink-uri, bannere publicitate, informatii despre locuri de cazare, destinatii de calatorie si altele sunt furnizate de catre site-urile de rezervari si de catre membrii comunitatii si nu reprezinta recomandari sau informatii de la couqet. Din motive tehnice, nicio modificarea a preturilor primita de la site-urile de rezervari nu se face In timp real. Prin urmare, este posibil ca pretul care apare pe site-ul de rezervari sa nu corespunda cu pretul specificat pe site-ul couqet. couqet nu este In masura sa garanteze acuratetea informatiilor, In special cu privire la preturi si disponibilitate.

7.5. couqet nu este responsabil pentru defectiunile tehnice pentru care cauza nu este In sfera de responsabilitate a companiei couqet sau pentru daunele cauzate de forta majora. couqet nu garanteaza disponibilitatea neIntrerupta a datelor si poate efectua lucrari de Intretinere tehnica pe parcursul unei perioade de timp dorite.

8. Modificari la termeni si conditii

Aceste clauze si conditii se aplica atunci cand se utilizeaza couqet. Utilizatorii Inregistrati primesc pe email notificari despre diverse schimbari. Utilizatorii pot descarca si tipari clauzele si conditiile actuale de pe propriul calculator.